FATCHILD SÖKER EN


Art Director

 

DIN ROLL

I din roll som Art Director på Fatchild kommer du att arbeta med två till tre kundkonton inom nöjes- och teknikindustrin. Du kommer ansvara för kundkontakt, projektledning av ditt eget arbete gentemot kunden och att hålla deadlines. Du kommer att göra det mesta inom grafisk design så som appdesign, webbdesign, inbjudningar, annonser, menyer men även ta fram hela varumärkeskoncept från logotyp till varumärkesfärger och typsnitt.

Lön, anställningsvillkoren

- Fast månadslön
- 6 månaders provanställning på heltid med full lön.
- Fast kontorsplats i Stockholm city
- Årliga bonusar om specifika mål nås
- Möjlighet till aktier i bolaget

Du bör ha kunskap OCH ERFARENHET i

- Adobe Photoshop
- Adobe Indesign
- Adobe Illustrator
- UX design
- Webbdesign

 

VEM ÄR DU?

Du ska vara en extremt driven person som vill ge 110% i ditt jobb. Du ska vara initiativtagare och självgående med en målsättning att alltid överleverera. Om kunden sätter deadline den 10:e, ska ditt personliga mål att vara klar den 8:e. Ber kunden om A, B och C ska du ge kunden hela alfabetet - med ett leende! Du drivs av att överträffa dig själv och tycker inte att tanken av att vara på kontoret från tidig morgon till sen kväll är ett problem utan endast en del av din klättring i karriären. Du behöver inte vara perfekt, ha en utbildning eller tonvis med erfarenhet - sunt förnuft, ett sug på ständig förbättring och drivkraft är viktigare för oss.

Sammanfattningsvis ska du vara:
- Extremt driven, du vill framåt i livet.
- Självgående och initiativtagare
- Noggrann i ditt arbete - inget slarv någonstans.
- Trevlig och social person
- Beredd att jobba hårt!


OM FATCHILD

Fatchild AB är en design och produktbyrå som utvecklar digitala plattformar (appar och hemsidor) men även löpande designarbete åt fasta kunder i nöjes och teknikindustrin. Med kunder som Make Up Store, Café Opera, Kasai, Bubbles & Brunch m.fl så kommer du arbeta med ett gäng roliga, snabbfotade kunder i en spännande miljö. På Fatchild tänker vi stort, jobbar hårt och är schyssta mot varandra! Tänker du litet eller "realistiskt" kan du söka jobb någon annanstans - här samlas de som vågar drömma (och vet hur man arbetar hårt!)

Arbetsplats

Gamla brogatan 11
111 20 STOCKHOLM

 


SÖK NU

Maila ditt CV till
andre@fatchild.se

Inkludera DETTA:
- Portfolio
- Personligt brev
- CV